Menu
Punten

Free chef course on how to make vegetable curries

03.26

1. Groentecurry's

Je kan heel wat verschillende soorten groentecurry's maken in je keuken. Deze gids om stap voor stap te leren hoe je Aloo Matar maakt is een geweldig vertrekpunt.

05.08

2. Risotto met witte truffel

Chef Zacchi bereidt een traditioneel Italiaans gerecht met witte truffel uit Piemonte. Ontdek hoe je stap voor stap deze romige en luxueuze specialiteit uit Piemonte kan recreëren.

03:04

3. Falafel Deel 1

Chef Omar toont welke ingrediënten er in falafel zitten en hoe het wordt geperst en gemengd.

02.05

4. Falafel Deel 2

Hoe vorm en bak je falafel zoals het hoort? Kijk naar de stappen die chef Omar neemt om falafel te maken die er geweldig uitziet en nog geweldiger smaakt.

04.24

5. Thaise rode pompoencurry

Dit eenvoudige, Thaise roerbakgerecht is een heerlijke combinatie van fijngemalen knoflook en chilipepers, kip, veel kruiden en Aziatische sauzen.

02.40

6. Voorbereiding vegan Butter Chicken

Maak een veganistisch alternatief voor Butter Chicken met gelijkaardige texturen en smaken voor een perfect resultaat, van romige kokosboter tot ‘vleesachtige’ geroosterde bloemkool.

05:30

7. Vegan Butter Chicken maken

Kijk hoe chef Andria Wu vegan Butter Chicken maakt met een romige, pittige saus vol geroosterde bloemkool en opgefrist met kruiden en citroenzeste.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu