Menu
Punten

03:49

1. Salades en dressings

In deze video leer je de essentiële elementen van het maken van salades. Saladebladeren zijn slechts één onderdeel van het gerecht - het gebruik van saladedressings die de smaken samenbrengen is essentieel, net als weten hoe je een salade moet opdienen. Onze chef legt ook uit waarom salades een geweldige manier zijn voor upselling en het verwerken van seizoensgebonden ingrediënten.

01:20

2. Beheer van afval

Ontdek wat je in een salade kunt doen om verspilling tegen te gaan, door gebruik te maken van overgebleven ingrediënten uit de keuken. Onze chef deelt zijn tips over hoe je het meeste uit jouw ingrediënten kunt halen, van welke ingrediënten opnieuw gebruikt kunnen worden tot hoe je ingrediënten kunt inmaken om aan jouw salades toe te voegen.

03:48

3. Rode Biet Salade

Wist je dat je restjes eiwit kunt gebruiken om groenten zout te bakken? In deze video zie je hoe je een bietensalade maakt waarbij niets verloren gaat. Onze chef-kok deelt ook nuttige tips over manieren om te voorkomen dat kleurvervuiling door de bieten het uiterlijk van je gerecht verpest.

02:31

4. Panzanella Salade

In deze video leer je hoe je een levendige en rustieke salade maakt, met een onverwacht ingrediënt: oud brood. De tips van de chef geven je alle aanwijzingen voor het maken van de perfecte maanzaad croutons, en ook tips over hoe je ze knapperig houdt. Je leert ook hoe je een salade moet opdienen om het visueel spannender te maken.

02:45

5. Bloemkoolsalade

Bloemkool wordt steeds populairder als vleesalternatief en is een geweldige toevoeging aan salades. In deze video deelt onze chef zijn tips over hoe je een bloemkoolsalade maakt, van hoe je de bloemkool kruidt en roostert tot hoe je een salade met warme ingrediënten serveert. Je krijgt ook tips over hoe je salades op je menu kunt upsellen door extra's zoals vis aan het gerecht toe te voegen.

06:21

6. Caesar salade 3 manieren

Caesar salade is een van de meest bekende salade recepten in restaurants. Ontdek hoe je caesar salade op drie verschillende manieren kunt maken om tegemoet te komen aan verschillende prijspunten, tijdschema's en klantenwensen. Onze chef-kok bespreekt wat er in een restaurant Caesar salade zit en alternatieve manieren om hetzelfde gerecht te maken, zonder af te doen aan de kernsmaken die klanten verwachten.

05:52

7. Salades verpakken om mee te nemen

Overweeg je een bezorgservice voor salades aan te bieden? Recepten aanpassen voor meeneemformaat is belangrijk om ervoor te zorgen dat je een kwaliteitsgerecht thuis bezorgt. Onze chef vertelt hoe je de beste meeneemverpakking voor salades kiest en waarom het meestal een goed idee is om dressings aan de zijkant te bewaren.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu