Menu
Punten

02:32

Dieetvoorkeuren

In deze video ontdek je waarom je keuken afgestemd moet zijn op verschillende dieetvoorkeuren. Ben Tish en andere chef-koks vertellen je wat het verschil is tussen lacto-vegetariërs, ovo-vegetariërs en pescotariërs, zodat je weet waar je op moet letten.

03:22

Dieetvoorkeuren – vervolg

Ontdek wat vegans mogen eten en maak kennis met populaire vegan alternatieven om vlees te vervangen. Chefs Chantelle Nicholson en Audrey Crone delen tips om plantaardige gerechten op je menu te zetten om nieuwe klanten aan te trekken. Je leert ook wat flexitarisch eten betekent en in welke mate het verschilt van traditioneel vegetarisme.

04:42

Omgaan met dieetvoorschriften

Je moet aan heel wat dingen denken als je een plantaardig menu samenstelt of allergievriendelijk voedsel aanbiedt. Chef-kok Pip Lacey en andere professionele chefs delen hun tips om ervoor te zorgen dat je tegemoet komt aan de behoeften van mensen met dieetvoorkeuren. Ze leggen ook uit hoe je de plantaardige recepten zo aantrekkelijk mogelijk kunt omschrijven en promoten, en hoe je ze in de schijnwerpers zet op je menu.

04:22

Intolerantie voor allergenen

Klanten verwachten dat restaurants met allergiemenu's zich ten volle bewust zijn van wat er in hun voedsel zit. Deze video licht de belangrijkste verschillen toe tussen een allergie en een intolerantie – en waarom het ene gevaarlijker is dan het andere. Weet wat een klant met een bepaalde allergie eet en voorzie processen om te verzekeren dat er geen kruisbesmetting is.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu