Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Groenten

  • groene courgette 3.0 st
  • gele courgette 3.0 st

Opmaak

Opmaak

  • gerookte eendenborst 400.0 g
  • granaatappelpitten 50.0 g
  • pijpajuin, in julienne 50.0 g
  • pistachenoten, geroosterd 50.0 g
  • Eventueel enkele courgettebloemen om af te werken

...

Bereiding

  1. Groenten

    • Snijd de courgettes in de lengte tot repen van +/- 1 cm dik.
    • Grill de repen kort en koel ze vervolgens.
  2. Opmaak

    • Meng de Hellmann’s Yoghurt Style Dressing met de
      Knorr Primerba Tijm, de Knorr Professional Intense Flavours Citrus Fresh en de Knorr Professional Pepermix Specerijenpuree.
  3. Opmaak

    • Giet het mengsel in een schaal en verdeel er de afgekoelde courgetterepen over. Voeg daarna de schijfjes gerookte eendenborst toe.
    • Bestrooi met een julienne van pijpajuin, granaatappelpitten en geroosterde pistachenoten.
    • Werk eventueel af met wat courgettebloemen en versgemalen peper.
    Op zoek naar een alternatief voor courgettebloemen? Serveer dit gerecht tussen september en oktober met pompoenbloemen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu