Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Burgers

Kool

Saus

  • Ketchup, tomaat 150.0 g
  • Worcestershiresaus 35.0 g
  • gembersiroop 15.0 g
  • Dijon mosterd 5.0 g

Brood


Vegetarische katsu sando met tonkatsu saus

...

Bereiding

  1. Burgers

    • Bak de burgers bij voorkeur ontdooid, krokant in de zonnebloemolie.
  2. Kool

    • Snijd de kool in fijne julienne en maak deze aan met de vegan mayo.
  3. Saus

    Meng de tomatenketchup met de Worcester, soja, gembersiroop en de mosterd
  4. Brood

    • Snijd het casinobrood in dikke plakken van ca 3 cm dik.Meng de mosterd door de vegan mayo en smeer hiermee de plakken in.
  5. Opmaak

    • Beleg tien plakken met de aangemaakte spitskool leg daarop de crispy NoChicken Burger.
    • Verdeel hierop de tonkatsu saus, daarop de spitskool en sluit af met een plak brood.Zet de sandwiches gedurende 10 minuten iets onder druk.
    • Snijd de korstjes eraf en bak de sandwiches op het laatste moment om en om in de koekenpan.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu