Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Burgers

Garnituur

  • Wasabi, Japanse mosterd 10.0 g
  • radijzen 150.0 g
  • avocado 2.0 st
  • Teriyaki saus 150.0 ml

Bereiding

  • hamburgerbroodjes 10.0 st
  • ijsbergsla, in reepjes 150.0 g
  • zure augurken, in blokjes 25.0 g
  • gefrituurde uitjes 50.0 g
  • sesamzaad 10.0 g

Door de krokante textuur van deze vegetarische burger voeg je al snel iets extra’s aan je gerecht toe.

...

Bereiding

  1. Burgers

    • Bak de burgers bij voorkeur ontdooid, krokant in de zonnebloemolie.
  2. Garnituur

    • Meng de vegan mayo met de wasabi en doe deze in een spuitflesje.
    • Maak de avocado en de radijs schoon en snijd ze in dunne plakken op de mandoline.
  3. Bereiding

    • Halveer de hamburgerbroodjes en leg deze kort op de grill of bakplaat.
    • Beleg de broodjes met de kropsla, avocado, zoetzure komkommer, paarse radijs en daarop de burger.
    • Maak de burger af met wasabi mayo en teryakisaus.
    • Bestrooi de burger tot slot met de krokante uitjes en de sesamzaadjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu