Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


Coq au vin is een kenmerkend gerecht uit de Franse keuken. Wij bieden je de vegetarische versie aan met minstens zoveel smaak.

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Stoom de The Vegetarian Butcher NoChicken Chuncks gedurende 15 min op 100°C. Koel deze snel terug.
    • Verhit de Phase with Butter Flavour en bak er de fijngesneden sjalot, de champignons en de gespoelde zilverui in aan.
    • Voeg er de Knorr Primerba Thijm en de Knorr Professional Specerijenpuree 3 pepers aan toe en laat even meebakken.
    • Blus het geheel met de rode wijn en voeg de aalbessengelei toe. Laat het geheel voor 1/3 inkoken.
    • Voeg het water toe en breng aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Gourmet bruine pasta toe en laat 5 min zachtjes koken.
    • Breng op smaak met de Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu