Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

WERKWIJZE


Een originele twist op stoofvlees met friet, maar dan met 100% groenten.

...

Bereiding

  1. WERKWIJZE

    - Verwijder de sporen uit de portobello ’s en snij ze in grote blokken. 
    - Snij de rest van de champignons in 2 of in 4 naargelang de gewenste grootte. 
    - Verhit de Phase Plus en stoof er de ui goudbruin in aan. 
    - Voeg de champignons toe en laat deze ook mooi kleuren. 
    - Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en de Knorr Primerba Tijm, de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten, de Conimex Ketjap Manis en de Amora mosterd Dijon toe en meng het geheel. 
    - Blus met het bruin bier en het water. Laat het geheel 15 minuten zachtjes sudderen. 
    - Bind het geheel met de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux en laat nog 5 minuten zachtjes koken. 
    - Breng op smaak met de Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu