Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Voorbereiding

  • geroosterde pinda's 25.0 g
  • pistachenoten 25.0 g
  • uipoeder 100.0 g
  • pijpajuintjes 200.0 g
  • prei 235.0 g
  • selder 200.0 g
  • kipfilet 1.0 kg

Bereiding


...

Bereiding

  1. Voorbereiding

    • Snij de kipfilet in reepjes
    • Hak de pinda- en pistachenoten in fijne stukjes
    • Snij de prei en selder in julienne
    • Snij de pijpajuin fijn en de ajuin in ringen
  2. Bereiding

    • Bak de kipreepjes te samen met de notenmegelingin 60 ml arachideolie
    • Voeg op het einde de Knorr Primerba Curry, Knorr Primerba Asian Pesto, Conimex Sambal Oelek en Knorr Professional Specerijnenpuree Knoflook toe.
    • Kleur in een andere pan de groentjes en blus de pan met Hellmann's Vinaigrette Citrus.
  3. Afwerking

    • Dresseer alles mooi op een bord
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu