Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

Groenten

  • rode ui 140.0 g
  • komkommer 700.0 g
  • rode paprika 400.0 g
  • kersttomaat 400.0 g
  • sojascheuten 500.0 g

Vinaigrette

No Chicken Chunks

Opmaak

  • geroosterde pindanoten 100.0 g
  • pipajuin 30.0 g

Deze frisse salade brengt je in een ogenblik in het verre Thailand, de smaken laten je wegdromen van de rijke eetcultuur die Thailand te bieden heeft.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Kook de mie noodles zoals aangegeven op de verpakking.
    • Koel deze snel terug.
  2. Groenten

    • Snij de rode ui fijn.
    • Ontpit de komkommer en snij deze fijn.
    • Snij de rode paprika in julienne.
    • Snij de kerstomaten in 2.
  3. Vinaigrette

    • Meng alle ingredienten voor de vinaigrette.
    • Breng de bekomen vinaigrette aan de kook en verdeel deze over de bekomen groentenmengeling.
    • Dek deze af met vershoudfolie en koel deze snel terug.
  4. No Chicken Chunks

    • Meng de ontdooide TVB no chicken chuncks met de Knorr primerba asian pesto.
    • Bak deze krokant in de pan en koel deze snel terug.
  5. Opmaak

    • Meng de gekookte noedels samen met de groenten en de vinaigrette.
    • Meng deze en verdeel over de borden.
    • Verdeel de gebakken TVB no Chicken chuncks over de salade.
    • Werk af met de geroosterde en gekneusde pindanoten en de de fijngesneden pijpajuin.
    TIP: Deze salade kan perfect als side dish dienen bij gegrild rundsvlees of kip, laat in dit geval de Nochicken in dat geval uit het recept. 
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu