Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Gehakt

Duchambaissaus

Aardappel-waterkerspuree


Suprême van kip gevuld met kruidig kippengehakt door Yves Mattagne. 

...

Bereiding

  1. Gehakt

    • Doe het kippengehakt in een gekoelde mengkom.
    • Voeg vervolgens de Knorr Knorr Primerba Champignon, room, zout, peper en cayennepeper toe.
    • Meng tot je een gladde vulling hebt met een zekere consistentie.
    • Open de kippenfilets in een portemonnee en leg de vulling erop.
    • Vouw de kipfilets met vulling toe en rol ze op met huishoudfolie tot een mooie bal.
    • Maak de uiteinden dicht door er een knoop in te leggen en zorg ervoor dat alles goed gesloten is.
    • Stoom op 70°C gedurende ongeveer 45 minuten.
  2. Duchambaissaus

    • Sueer de sjalotten met de Knorr Primerba Knoflook en de vetstof zonder deze te kleuren.
    • Deglaceer met azijn en laat koken tot droog.
    • Voeg het water en de Knorr Fonds de Cuisine Gevogeltefond toe en breng aan de kook, laat tot 2/3 inkoken.
    • Kruid verder af met zout en een goede draai van de pepermolen.
    • Op het moment van het serveren, voeg van het vuur rauwe gevogeltelever en de peterselie toe.
    • Mix dit op en passeer door een fijne puntzeef, werk af met een beetje kookroom, houd warm, maar laat niet meer koken.
  3. Aardappel-waterkerspuree


  4. Dressering

    • Plaats de aardappel-waterkerspuree in het midden van het bord.
    • Snijd de kipfilet doormidden om de vulling te onthullen.
    TIP:
    • Je kan aan het gerecht enkele diepvries asperges of andere groenten toevoegen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu