Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


Deze vlaamse klassieke stoverij volgens de traditionele bereidingswijze is een voltreffer op je menu kaart en wordt gesmaakt door jong en oud.

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Vermeng het rundstoofvlees met de voorgebakken uien.
    • Vermeng het bier met de suiker, siroop, mosterd, thijm, peperpuree en de bruine saus.
    • Voeg het vlees en de uien toe, roer goed om en verdeel over 2 vacuumzakken en voeg 1 laurierblaadje per zak toe.
    • Vacumeer voor 98% (of 35 sec)
    • Gaar in de combisteamer (met stoom) op 95°C gedurende 3.5 uur
    • Koel na garen snel terug in ijswater
    • Etiketeren en bewaren in de koeling bij 2°C
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu