Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

  • ras el hanout kruiden 8.0 g
  • gekonfijte citroenen 20.0 g
  • room 100.0 ml
  • tomaten in brunoise 100.0 g
  • fijngesnipperde platte peterselie 5.0 g

Wat krijg je als je een klassieke Franse saus combineert met invloeden uit de oosterse keuken ? Een nieuwe sensatie op het bord !

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Meng 400 ml van de basissaus met de ras el hanout, de gekonfijte citroenschil en de room.
    • Breng aan de kook en laat 5 minuten zachtjes koken.
    • Voeg van het vuur de garnalen, de tomatenbrunoise en de platte peterselie toe.
    (Deze saus kan ook volledig koud worden gemengd en daarna opgewarmd.)

    TIP: Vervang de citroen door gekonfijte sinaasappel om de smaak van de saus zachter te maken.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu