Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Groenten

  • witte asperges 2.0 kg
  • erwten 500.0 g

Dressing

Opmaak

  • grijze garnalen, gepeld 300.0 g
  • Rasp van limoen
  • Vers gemalen zwarte peper

...

Bereiding

  1. Groenten

    • Schil de witte asperges en snijd ze schuin.
    • Blancheer de asperges en koel ze snel af.
    • Blancheer de erwtjes en koel ze snel af.
  2. Dressing

    • Meng de Hellmann’s Fijne Kruiden-Bieslook Dressing met
      de Knorr Professional Liquid Concentrate Schaaldieren.
    • Plet de hardgekookte eitjes tot een mimosa.
    • Meng de gekookte asperges en de geblancheerde erwten met
      de dressing.
  3. Opmaak

    • Plaats in een serveerschaal en bestrooi met de mimosa van eitjes. Leg er de garnalen bovenop.
    • Werk af met de geraspte limoen en wat versgemalen zwarte
      peper.
    • Werk af met wat erwtenloof.
    Erwtenloof is geschikt als garnering én als smaakmaker. Meng het bijvoorbeeld ook onder dit gerecht voor een frissere toets.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu