Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Geroosterde rode bieten

  • rode bieten 8.0 st

Freekehsalade

Kruidenvinaigrette


...

Bereiding

  1. Geroosterde rode bieten

    • Verwarm de oven voor op 180°C
    • Verpak de rode bieten in aluminiumfolie en plaats ze gedurende 2 uur in de voorverwarmde oven tot ze gaar zijn
  2. Freekehsalade

    • Breng water aan de kook samen met de Kippenbouillon en bereid de freekeh in 20 à 25 minuten tot hij gaar is. Laat uitlekken en houd opzij
    • Pel de bladeren van het roodlof en halveer ze in de lengte
    • Schil de pompelmoezen en snijd in partjes
  3. Kruidenvinaigrette

    • Houd wat munt- en korianderblaadjes opzij voor de garnering
    • Hak de rest van de kruiden fijn en meng ze in de vinaigrette samen met de Mierikswortel
  4. Voor het opdienen

    • Schil de rode bieten en snijd ze in partjes
    • Meng de vinaigrette door de freekeh en schud door elkaar samen met het roodlof, de pompelmoespartjes en de bieten
    • Verdeel over de borden en leg er kip bovenop
    • Werk af met koriander en munt
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu