Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding


België

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Meng de Vinaigrette Sjalot Rode Ui, de Sambal Oelek, de Knoflookpuree, de 3 Peperspurees, de Gemberpuree en de Geconcentreerde Kippenbouillon tot een homogene massa. Meng de kippenvleugels met de bekomen saus. Gaar deze vacuüm op 80°C gedurende 45 min. ( kan ook in een afgedekte gastronormplaat in de oven gegaard worden). Koel deze hierna snel terug af. Breng voor de witte kool de griessuiker en de sushi-azijn aan de kook. Voeg de witte kool toe en laat afkoelen in de jus. Grill de kippenvleugels. Werk af met de Sandwich Saus Pittige Rode Paprika met Tabasco®. Bestrooi met wat platte peterselie en wat groene piment. Garneer met de limoen partjes. Serveer er de gemarineerde witte kool bij.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu