Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Kipfilet

  • kipfilet 1300.0 g
  • romeinse sla 400.0 g
  • Peper en zout

Opmaak


...

Bereiding

  1. Kipfilet

    • Kleur de kipfilets kort aan in wat vetstof. Kruid ze met peper en zout.
    • Laat de kipfilets afkoelen en trek ze vacuüm.
    • Stoom de kipfilets in de steamer of een warmwaterbad gedurende 35 min op 65°C. Koel ze daarna opnieuw af.
    • Snijd de Romeinse sla fijn en verdeel over een serveerschotel.
    • Snijd de afgekoelde kipfilet fijn op de snijmachine en verdeel over de Romeinse sla.
  2. Opmaak

    • Meng de Knorr Primerba Pesto met de olijfolie.
    • Verdeel de Hellmann’s Caesar Dressing over de kipfilets en Romeinse sla.
    • Werk af met de chorizobrunoise, de manchegoschilfers
      en de radijsschijven. Verdeel hierover ook de pesto-olie.
    • Werk af met de geroosterde stokbroodtoastjes en wat zwarte peper van de molen.
    Nog meer karakter geven aan dit Zuid-Europese gerecht? Voeg kappertjes toe, een kenmerkende smaakmaker uit de Italiaanse keuken.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu