Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Voor de tomatenvinaigrette

Bereiding

  • vetstof 20.0 ml
  • Hollandse zoete ui 60.0 g
  • Calamares 313.0 g
  • courgette, in staafjes 150.0 g

Zomers gerecht met een frisse toets

...

Bereiding

  1. Voor de tomatenvinaigrette

    • Meng alle ingrediënten voor de tomatenvinaigrette tot een homogene massa.
  2. Bereiding

    • Verhit de Phase Plus en bak er de ui in aan. Voeg de calamares toe en bak ze snel op een hoog vuur.
    • Voeg vervolgens de courgettestaafjes toe en laat kort meebakken.
    • Giet de tomatenvinaigrette in de pan en laat ongeveer een minuut meebakken. Laat het geheel snel afkoelen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu