Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

  • mini rode bietjes 35.0 st
  • lente-ui 3.0 st
  • zwarte peper
  • zonnebloempitten 25.0 g
  • pompoenpitten 25.0 g
  • geitenkaas 400.0 g

Serveren


...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Schil drie bietjes en snijd deze in flinterdunne plakjes, zet ze vervolgens op ijswater.
    • Kook de rest van de bietjes, pel ze en snijd ze in vieren.
    • Snijd de lente-ui in julienne en zet deze op ijs water.
    • Maak de bietjes aan met wat vinaigrette en kruid ze met de zwarte peper.
    • Rooster de pitten en verkruimel de geitenkaas.
  2. Serveren

    • Breng de jonge boerenkool op smaak met wat vinaigrette en verdeel deze samen met de bietjes over de borden.
    • Maak de salade af met de geroosterde pitten, geitenkaas en de lente-ui.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu