Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

Garnering


Deze palingmousse is de perfecte starter voor een feestelijk diner. Serveer het voorgerecht in een glaasje of als een taartje.   

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Week de gelatine in koud water.
    • Maak de paling volledig schoon. Laat de afsnijdsels een half uur trekken in de culinaire room met de zure room en de Knorr Aromat voor Vis, en mix daarna fijn.
    • Passeer eventueel door een fijne puntzeef en los er de Knorr Textuur Gelei in op.
    • Koel het geheel af tot ongeveer 35°C.
    • Klop de room tot yoghurtdikte.
    • Roer er de opgeklopte room onder en de in blokjes gesneden paling.
    • Breng verder op smaak met peper en zout.
    • Leg in een vorm de peperkoek (zonder bruine randen) op de bodem en stort er de bavarois over.  
  2. Garnering

    • Garneer met grof geraspte groene appel en Hellmann’s Vinaigrette Citrus
    TIP: Je kunt de paling in dit gerecht vervangen door gerookte forel – een budgetvriendelijk alternatief.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu