Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Groenten

  • broccoliroosjes 300.0 g
  • snijbonen, fijngesneden 500.0 g
  • sojascheuten 300.0 g
  • pijpajuin, in julienne 300.0 g
  • wortel, in julienne 500.0 g

Tonijn

  • Tonijnfilet 600.0 g

Dressing


...

Bereiding

  1. Groenten

    • Blancheer de broccoliroosjes en de gesneden snijbonen. Koel ze daarna weer af.
    • Meng de geblancheerde groenten met de worteljulienne,
      de julienne van pijpajuin en de sojascheuten.
  2. Tonijn

    • Korst de tonijnfilet kort aan en kruid met peper en zout. Koel daarna snel.
  3. Dressing

    • Meng de Hellmann’s Klassiek Dressing samen met
      de Knorr Primerba Asian Pesto, de Conimex Sambal Oelek,
      de soja en het limoensap.
  4. Opmaak

    • Meng de salade met de dressing. Dresseer daarna in een schaal.
    • Werk de salade af met schijfjes gebakken tonijn.
    Maak deze zomerse salade nog verfrissender met verse koriander of blaadjes munt.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu