Menu
Punten

01:43

1. Inleiding tot afvalbeheer

In deze video ontmoet je Chef Richard Green, die een paar van de belangrijkste effecten laat zien en acties introduceert die je kunt ondernemen om verspilling te verminderen. 

00:54

2. Een afvalcontrole instellen

Een belangrijk controlepunt in een keuken is de afvalcontrole. Zie wat het doel is van een afvalcontrole en hoe je er een in je eigen keuken kunt uitvoeren.

02:24

3. Effectieve inkoop van ingrediënten

Een manier om afval in een keuken te verminderen, is door effectieve inkoop. Verdiep je in effectief inkopen, waarom dit belangrijk is en een paar tips over hoe je dat doet.

02:24

4. Voorraadbeheer en het ontwerpen van een slim menu

Operationeel manager Santosh Shetty gaat je informeren over de voordelen van je menu's up-to-date houden met de huidige trends.

02:22

5. Afval tijdens productie en de productieplanning beheren

Leer enkele tips en tricks over hoe je het meeste uit je voedselafval kunt halen om de totale kosten van je voorbereidingsafval te verlagen.

02:19

6. Afval per couvert beheren

Hoe kun je het afval dat van de borden van klanten komt tot een minimum beperken? Bekijk deze video voor meer informatie.

02:19

7. Afval bij het buffet beheren

Een goede manier om het buffetafval te beheren, is te leren hoe je het aantal te verwachten mensen correct kunt inschatten. Bekijk deze video voor meer tips.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu