Menu
Punten

02:16

1. Gegrilde steak

Tips om het mals en smakelijk te maken. Met handige visuele gids voor ‘gaarheid’ – van bleu tot bien cuit.

02:58

2. Gesauteerde lamslever

Chef-kok Vusi biedt een eenvoudige methode om dit gerecht volgens de kwaliteitsstandaard van het restaurant te bereiden. Van het 's nachts weken van het vlees in melk tot het verwijderen van overtollig bloed en het maken van een smaakvolle saus met rodewijnazijn.

03:28

3. Gebraiseerd rundsvlees

Met deze langzame bereidingsmethode worden stukken taai vlees omgetoverd tot een zacht en sappig gerecht. Ontdek het hier.

01:46

4. Lamsstoofpot

Leer de basisprincipes van dit hartige gerecht. Met een klassiek recept dat zelfs de meest hongerige klanten tevreden zal stellen.

03:02

5. Gegratineerde niertjes

Dit gerecht is een combinatie van voedzame niertjes en een kruidige saus en kan je zowel bij het ontbijt als bij het avondeten serveren. In deze video laat chef-kok Vusi zien hoe je een overheerlijk gerecht op tafel zet.

04:20

6. Hamburgersteak

Het is misschien een favoriet in de fastfoodwereld, maar in deze video ontdek je hoe je er iets heel speciaals van kunt maken. Met een prachtige ui- en champignonsaus – veel beter dan ketchup!

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu